imes® smartDenture® workflow

Gevalideerde workflow voor het digitaal vervaardigen van alle protheses!

ÉÉN SYSTEEM! Maak kennis met onze "imes® smartDenture workflow", de workflow voor snelle vervaardiging van gebitsprothes 

De imes® smartDenture workflow is een efficiënte volgeautomatiseerde workflow voor Tandprothetische praktijken en Tandtechnische laboratoria voor het digitaal vervaardigen van protheses van de hoogst haalbare esthetiek & kwaliteit.

Met onze iCAM V5-smartDenture software genereert u het perfecte eindresultaat in slechts 5 stappen! Onze smartDenture workflow maakt alle variaties voor de productie van hoogwaardige protheses mogelijk, zowel tandbogen, individueel gefreesde losse elementen en confectie-elementen. Het maakt niet uit of u ontwerpt met exocad of 3shape, want met beide softwarepakketten kunt u profiteren van deze unieke workflow. De imes® smartDenture workflow is een gevalideerde workflow die staat voor zeer snelle & professionele vervaardiging van hoogwaardige uitneembare protheses (MDR-proof). Ook geen beperkingen meer met conventionele elementen - perfect match met VITA VIONIC VIGO®!

AANMELDEN ÉÉNDAAGSE SMARTDENTURE CURSUS - 6 KRTP:
Kennis maken met onze gevalideerde imes® smartDenture workflow? Meldt u hier aan voor de ééndaagse geaccrediteerde cursus "imes® smartDenture in de praktijk" (6 KRTP). Tijdens deze cursus zoomen wij specifiek in op de samenhang, esthetiek en betrouwbaarheid van het digitaal produceren van protheses én het rendement van digitaal vervaardigde protheses. Ook VITA zelf is betrokken tijdens deze cursusdagen. 

#smartDentureWorkflow #imesicore® #350icoritecmachines #nulpuntspansysteem #exocad #3shape #gebitsprotheses #snellevervaardiging #cursusimes®smartDenture


[Ga naar product]

Ga terug