Exclusief Partnerschap

uberVo dental b.v. is sinds de oprichting (2004) de officiële importeur | distributeur van IMES-ICORE® GmbH, SCHÜTZ DENTAL GmbH en SILADENT GmbH voor de Nederlandse professionele mondzorg. Dit betekent voor U samenwerken met een officiële distributeur, official labels op het gehele productassortiment (MDR-proof), official imes-icore® Dental-support & machineonderhoud, Nederlandstalige imes-icore® monteurs, exclusief hoogwaardig productassortiment en dagelijks een bereikbare support helpdesk voor onze CAD/CAM-klanten.

uberVo vertegenwoordigt het volledige officiële machineportfolio van The CORiTEC Systemen van imes-icore® for Dental & Medical Solutions voor LABSIDE | (SEMI)CHAIRSIDE | MILLINGCENTER tot en met een volgeautomatiseerde geïntegreerde Digital-Workflow. Onze CAD/CAM-systemen hebben allemaal een open-systeem, samenwerken met uw tandtechnisch lab (semi)chairside-werken) wordt alleen maar eenvoudiger en biedt op patiëntniveau alleen maar extra voordelen. Met onze systemen creëert u eenvoudig een interdisciplinaire samenwerking met andere platformen en zijn lacunes voorgoed verleden tijd. 

Kennismaken met uberVo dental en met CAD/CAM-systemen voor de Tandheelkunde of Tandtechniek, wij informeren u graag met de beste zorg en kennis. Contact ons vrijblijvend en ons team informeert u graag verder.


E: Klantenservice uberVo dental 
W: Contactformulier
T: +31(0)229 213 736 


[Terug naar Homepage]